loading...
loading...

قرمه سبزی مجلسی

دسته بندي : آشپزی
تاريخ : اردیبهشت ۳, ۱۳۹۸ ۶:۵۶ ب.ظ
بازديد : 166

%d9%82%d8%b1%d9%85%d9%87-%d8%b3%d8%a8%d8%b2%db%8c-%d9%85%d8%ac%d9%84%d8%b3%db%8c_پوپای

 

مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم خورش قورمه سبزی

  • پیاز بزرگ ۱ عدد
  • لیمو عمانی ۳ عدد
  • لوبیا قرمز ۲۰۰ گرم
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • سبزی خورشتی ۵۰۰ گرم
  • گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

دستور پخت

طرز تهیه خورش قورمه سبزی

برای اینکه پس از مصرف خورش قورمه سبزی دچار نفخ در معده نشوید و لوبیا راحت تر بپزد ، باید از شب قبل لوبیا قرمز را درون یک کاسه آب بخیسانید و در صورت امکان دو یا سه مرتبه آبش را تعویض کنید. این کار علاوه بر اینکه نفخ لوبیا قرمز را می گیرد باعث می شود لوبیا راحت تر و سریعتر نیز پخته شود.

بخانید :  خورشت فسنجون

برای شروع آشپزی ابتدا پیاز را پوست می گیریم و به صورت ریز خرد می کنیم. یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخلش می ریزیم. پس از اینکه روغن داغ شد پیاز خرد شده را به همراه کمی زردچوبه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا پیاز نرم شود.

پس از اینکه پیاز نرم شد گوشت خورشتی را پس از شستشو به صورت قطعات یکدست خرد می کنیم و به پیاز اضافه می کنیم. تفت دادن مخلوط گوشت و پیاز را ادامه می دهیم تا رنگ تمام قسمت های گوشت تغییر کند و تقریبا سرخ شود.

بخانید :  دستور تهیه روغن دنبه گوسفندی

 

عکس شوهر واقعی ترانه علیدوستی بازیگر نقش شهرزاد


loading...
آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

14 − 8 =

لوگوی ساماندهی
logo-samandehi logo-samandehi
پوپـــآی در شبکه هاي اجتماعي
%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: